Sunne kommun, Barns lärande

Sunne i Värmland är platsen där modet växer, livet är enkelt och allting är möjligt. Här finns ett rikt föreningsliv där du kan utöva dina intressen. På fem minuter tar du dig mellan spabesöket, shoppingen, skogspromenaden, teatern, badet, golfrundan, skidåkningen eller vad du nu väljer. Kommunen är känd för sina många arrangemang och ett varierat näringsliv med små och medelstora företag.
Välkommen!

Läs mer om Sunne på www.sunne.se

Nyfikenheten och lusten till lärande är vår strävan i Sunne kommun och en av de viktigaste uppgifterna skolan har att ge. En lust att lära som sedan kan följa varje elev hela livet.

Arbetsuppgifter:
Undervisaning av elever från årskurs ett till och med årskurs nio i spanska. Målet är att eleverna på ett bra sätt ska tillgodogöra sig arbetet i skolan och samtidigt utveckla sin tvåspråkiga identitet och kompetens. Du tar eget ansvar för ditt arbete och planerar och genomför lektioner utifrån kursplanens mål.

Kvalifikationer:
Goda kunskaper i spanska och svenska. Pedagogisk examen och erfarenhet av arbete med modersmålsundervisning i franska är meriterande.

Villkor: 
Tjänsten är en visstidsanställning om cirka 3 h/vecka med tillträde snarast möjligt till och med juni 2018. I arbetet som lärare i modersmål kan arbetet komma att utföras på olika grundskolor i kommunen.

Anställningsform 临时职位(3-6个月)
Anställningens omfattning Deltid
Anställningen avslutas 2018-06-08
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 3 tim/vecka
Ort Sunne
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/115
Kontakt
  • Lenita Besterman, rektor, 0565-157 02
Facklig företrädare
  • Facklliga företrädare nås via kommunens växel, 0565-160 00
Publicerat 2017-10-15
Sista ansökningsdag 2017-11-05

返回职位空缺页面