Sunne kommun, Individstöd

Sunne i Värmland är platsen där modet växer, livet är enkelt och allting är möjligt. Här finns ett rikt föreningsliv där du kan utöva dina intressen. På fem minuter tar du dig mellan spabesöket, shoppingen, skogspromenaden, teatern, badet, golfrundan, skidåkningen eller vad du nu väljer. Kommunen är känd för sina många arrangemang och ett varierat näringsliv med små och medelstora företag.
Välkommen!

Läs mer om Sunne på www.sunne.se

Arbetsuppgifter:
Som LSS-handläggare i Sunne arbetar man inom IFO-enheten. Handläggargruppen LSS består av tre handläggare som arbetar med myndighetsutövning enligt LSS, för personer med funktionshinder mellan 0-65 år samt handläggning inom socialpsykiatri. Arbetet består i att utreda och bedöma behov och fatta beslut utifrån lagstiftningen samt viss verkställighet.

Kvalifikationer:
Socionomutbildning eller sociala omsorgsprogrammet med inriktning mot äldre- och funktionshindrade eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Helst några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och av myndighetsutövning. Det är viktigt att du har goda kunskaper om funktionshinder och att du är engagerad i målgruppen.  Vi har ProCapita som verksamhetssystem och det är en fördel om du har erfarenhet från arbete med detta.

Dina viktigaste personliga egenskaper är god samarbetsförmåga, initiativförmåga och ett empatiskt förhållningssätt. Det är också viktigt att du kan arbeta strukturerat och att du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.

Giltigt B-körkort är ett krav.

Anställningsform 永久职位
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Sunne
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/112
Kontakt
  • Martina Ullenius, enhetschef, 0565-162 64, 070-39 54 150
Facklig företrädare
  • Nås via kommunens växel, 0565-16000
Publicerat 2017-10-11
Sista ansökningsdag 2017-11-01

返回职位空缺页面