Sunne kommun, Barns lärande

Sunne i Värmland är platsen där modet växer, livet är enkelt och allting är möjligt. Här finns ett rikt föreningsliv där du kan utöva dina intressen. På fem minuter tar du dig mellan spabesöket, shoppingen, skogspromenaden, teatern, badet, golfrundan, skidåkningen eller vad du nu väljer. Kommunen är känd för sina många arrangemang, sin berättartradition och ett varierat näringsliv med små och medelstora företag. Välkommen! Läs mer om Sunne på www.sunne.se

Nyfikenheten och lusten till lärande är vår strävan i Sunne kommun och en av de viktigaste uppgifterna skolan har att ge. En lust att lära som sedan kan följa varje elev hela livet.

Beskrivning: Lysviks skola ligger centralt placerad i Lysviks kyrkby. På skolan finns totalt cirka 85 elever i åldrarna 6 till 12 år fördelade på förskoleklass t.o.m. årskurs 6.

Arbetsuppgifter:
Som fritidspedagog är du delaktig i att planera, organisera och utveckla fritidshemmets verksamhet tillsammans med kollegor i enlighet med läroplanen. Ditt huvuduppdrag är Fritidspedagog men under skoltid arbetar du, utifrån din kompetens och erfarenhet, med elevgrupperna tillsammans med övriga pedagoger på skolan. Fritidshemmet och förskolan samarbetar vid öppning och stängning samt andra gemensamma aktiviteter. 

Kvalifikationer:
Du har lärarlegitimation med behörighet att bedriva undervisning i fritidshem, högskoleexamen som är avsedd för arbete som fritidspedagog alternativt lärarlegitimation mot grundskolans tidigare år.

Villkor: Under förutsättning att den som får tjänsten har rätt behörighet är det en tillsvidareanställning på 75% med start 2017-11-06. Under en begränsad period finns möjlighet att arbeta heltid. Urval kommer att påbörjas under ansökningstiden så skicka gärna in din ansökan redan idag.

Innan anställning kan ske skall giltigt utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Anställningsform 永久职位
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75%
Ort Sunne
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/109
Kontakt
  • Elisabeth Olofsson, 0565-160 76
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare nås via kommunens växel, 0565-160 00
Publicerat 2017-10-05
Sista ansökningsdag 2017-10-27

返回职位空缺页面