Sunne kommun, Ungdomars och vuxnas lärande

Sunne i Värmland är platsen där modet växer, livet är enkelt och allting är möjligt. Här finns ett rikt föreningsliv där du kan utöva dina intressen. På fem minuter tar du dig mellan spabesöket, shoppingen, skogspromenaden, teatern, badet, golfrundan, skidåkningen eller vad du nu väljer. Kommunen är känd för sina många arrangemang och ett varierat näringsliv med små och medelstora företag.
Välkommen!

Läs mer om Sunne på www.sunne.se

Nyfikenheten och lusten till lärande är vår strävan i Sunne kommun och en av de viktigaste uppgifterna skolan har att ge. En lust att lära som sedan kan följa varje elev hela livet. Sunne kommun har två gymnasieenheter, SG Södra Viken och SG Broby.

Beskrivning: I SG Broby går entreprenörskap som en röd tråd genom hela studietiden och skolan har ett omfattande samarbete med näringslivet, verkstadsindustrin och den grafiska branschen. Att studera hos oss innebär därför bästa möjliga förberedelse för både yrkesliv och vidare studier. SG Broby är mottagande skola för våra nyanlända  elever i gymnasieålder och det mångkulturella inslaget ger oss stora möjligheter i kontakten med näringslivet.

Arbetsuppgifter: Undervisning i biologi och kemi på gymnasiet.

Kvalifikationer: Vi söker dig som har behörighet att undervisa i biologi och kemi på gymnasienivå.

Villkor: Tjänsten är tillsvidare och på heltid. Tillträde efter överenskommelse

Anställningsform 永久职位
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Sunne
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/107
Kontakt
  • Ronnie Palmquist, rektor, 070- 103 0231
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare nås via kommunens växel, 0565- 160 00
Publicerat 2017-10-02
Sista ansökningsdag 2017-10-20

返回职位空缺页面